Velkommen til «The Sweet»

Velkommen til oss

Josefines gate 30

Velkommen til 53 fully serviced apartments i vårt nye leilighetshotell «The Sweet». Det vakre, totalrenoverte bygget ligger i området Homansbyen i Oslo, som strekker seg fra Bislett via Majorstuen til Frogner. Velg mellom studio, to- og treroms-leiligheter med opp til 4 sengeplasser.

 

Studio-leilighet

Skal du bo alene, eller er dere to personer som trenger litt plass til å sove, bo og jobbe? Våre studio apartments på «The Sweet» i Josefines gate har kombinert stue og soveromsløsning og finnes i 4 kategorier. 
Se våre studio-leiligheter
 

2-roms

Er dere to personer som trenger plass til å sove, bo og jobbe - eller ønsker du bare litt mer plass alene? Våre 2-romsleiligheter på «The Sweet» i Josefines gate har kombinert stue og kjøkken, samt separat soverom. Enkelte av leilighetene har egen balkong.
Se våre 2-roms leiligheter
 

3-roms

Ønsker du leilighet med separate soverom? Vår 3-roms leilighet i «The Sweet» i Josefines gate har kombinert stue og kjøkken, samt 2 soverom.
Se våre 3-roms leiligheter
 

Etasjeoversikt

Lurer du på hvor leiligheten du skal bo i er plassert i bygget - eller hvor stor den er? Her finner du plantegninger med oversikt over alle leilighetene i samtlige etasjer på «The Sweet» apartmenthotel, med størrelse i kvadratmeter og romnummer.
Les mer
 

Mange muligheter

I Josefines gate benytter vi alle etasjene i bygget. Hageetasjen vår har store, fine leiligheter og ulike kombinasjoner og muligheter, med bl.a «connecting rooms».

 

 

 

"Borte,
men likevel litt hjemme"

Ta en tour på «The Sweet»

Her kan du «gå» gjennom hele vårt nye leilighetshotell, og se alle rommene i Josefines gate 30: