Velkommen til oss

Josefines gate 30

Velkommen til 53 fully serviced apartments i vårt nye leilighetshotell «The Sweet». Det vakre, totalrenoverte bygget ligger i området Homansbyen i Oslo, som strekker seg fra Bislett via Majorstuen til Frogner. Velg mellom studio, to- og treroms-leiligheter med opp til 4 sengeplasser.

 

Studio-leilighet

Skal du bo alene, eller er dere to personer som trenger litt plass til å sove, bo og jobbe? Våre studio apartments på «The Sweet» i Josefines gate har kombinert stue og soveromsløsning og finnes i 4 kategorier. 
Se våre studio-leiligheter
 

2-roms

Er dere to personer som trenger plass til å sove, bo og jobbe - eller ønsker du bare litt mer plass alene? Våre 2-romsleiligheter på «The Sweet» i Josefines gate har kombinert stue og kjøkken, samt separat soverom. Enkelte av leilighetene har egen balkong.
Se våre 2-roms leiligheter
 

3-roms

Ønsker du leilighet med separate soverom? Vår 3-roms leilighet i «The Sweet» i Josefines gate har kombinert stue og kjøkken, samt 2 soverom.
Se våre 3-roms leiligheter
 

Etasjeoversikt

Lurer du på hvor leiligheten du skal bo i er plassert i bygget - eller hvor stor den er? Her finner du plantegninger med oversikt over alle leilighetene i samtlige etasjer på «The Sweet» apartmenthotel, med størrelse i kvadratmeter og romnummer.
Les mer
 

Ta en tour på «The Sweet»

Her kan du «gå» gjennom hele vårt nye leilighetshotell, og se alle rommene i Josefines gate 30: