Velkommen til oss

Fagerborggaten 16

I denne flotte bygården på Majorstua finner du 36 fully serviced apartments i ulike størrelser: studio, 2-, 3- og 4-roms. Alle har egen balkong, og leilighetene i øverste etasje har tilgang til egen takterrasse.

 

Studio

Skal du bo alene, eller er dere to personer som trenger litt plass til å sove, bo og jobbe? Våre studio apartments i Fagerborggaten 16 har kombinert stue, kjøkken og soveromsløsning. Og alle har tilgang til egen takterrasse.
Se våre studio-leiligheter
 

2-roms

Er dere to personer som trenger plass til å sove, bo og jobbe - eller ønsker du bare litt mer plass alene? Våre 2-romsleiligheter i Fagerborggaten 16 har kombinert stue og kjøkken, og finnes både med sovealkover og soverom. Alle leilighetene har egen balkong eller terrasse.
Se våre 2-roms leiligheter
 

3-roms

Ønsker du leilighet med separate soverom? Våre 3-roms apartments i Fagerborggaten finnes både med sovealkover og soverom. Alle har kombinert stue og kjøkken, og egen balkong.
Se våre 3-roms leiligheter
 

4-roms

Trenger du stor leilighet med plass flere? Våre 4-roms apartments i Fagerborggaten 16 har kombinert stue og kjøkken, med 3 separate soverom.
Se våre 4-roms leiligheter
 

Adresse

Fagerborggaten 16
0360 OSLO

 

Kontakt oss

Har du spørsmål til oss, lurer du på noe om leilighetene våre eller ønsker du et pristilbud? Ta gjerne kontakt via vårt forespørselskjema, på telefon, e-post eller på vår Facebookside.
Ta kontakt