Velkommen til Fagerborggaten

Velkommen til oss

Fagerborggaten 16

I denne flotte bygården på Majorstua finner du 36 fully serviced apartments i ulike størrelser: studio, 2-, 3- og 4-roms. Alle har egen balkong, og leilighetene i øverste etasje har tilgang til egen takterrasse.

 

Studio

Skal du bo alene, eller er dere to personer som trenger litt plass til å sove, bo og jobbe? Våre studio apartments i Fagerborggaten 16 har kombinert stue, kjøkken og soveromsløsning. Og alle har tilgang til egen takterrasse.
Se våre studio-leiligheter
 

2-roms

Er dere to personer som trenger plass til å sove, bo og jobbe - eller ønsker du bare litt mer plass alene? Våre 2-romsleiligheter i Fagerborggaten har kombinert stue og kjøkken, og finnes med både sovealkover og soverom. Alle leilighetene har egen balkong eller terrasse.
Se våre 2-roms leiligheter
 

3-roms

Ønsker du leilighet med separate soverom? Våre 3-roms apartments i Fagerborggaten finnes både med sovealkover og soverom. Alle har kombinert stue og kjøkken, og egen balkong.
Se våre 3-roms leiligheter
 

4-roms

Trenger du stor leilighet med plass flere? Våre 4-roms apartments i Fagerborggaten 16 har kombinert stue og kjøkken, med 3 separate soverom.
Se våre 4-roms leiligheter
 

Kontakt oss

Har du spørsmål til oss, lurer du på noe om leilighetene våre eller ønsker du et pristilbud? Ta gjerne kontakt via vårt forespørselskjema, på telefon, e-post eller på vår Facebookside.
Ta kontakt
 

Adresse

Fagerborggaten 16
0360 OSLO

 

Parkering

I Fagerborggaten 16. har vi parkering i bakgården, og alle plasser er betalingsplasser. Q-Park har ansvaret for parkeringen.
Mer om parkering i F16