Velkommen til oss i

Fagerborggaten 16

I denne flotte bygården på Majorstua finner du 36 «fully serviced apartments» i ulike størrelser: studio, 2-, 3- og 4-roms. Alle har egen balkong, og leilighetene i øverste etasje har tilgang til egen takterrasse.

Velg mellom studio, 2-, 3- og 4 roms leiligheter med opp til 6 sengeplasser.

Studio   2-roms   3-roms   4-roms

Adresse
Ankomst
Avreise
Leiligheter og gjester
Leilighet Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Kode
Søk
 

Studio leilighet

Skal du bo alene, eller er dere to personer som trenger litt plass til å sove, bo og jobbe? Våre studio apartments i Fagerborggaten 16 har kombinert stue, kjøkken og soveromsløsning. Og alle har tilgang til egen takterrasse.
Se våre studio-leiligheter
 

To-roms leilighet

Er dere to personer som trenger plass til å sove, bo og jobbe - eller ønsker du bare litt mer plass alene? Våre 2-romsleiligheter i Fagerborggaten 16 har kombinert stue og kjøkken, og finnes med både sovealkover og soverom. Alle leilighetene har egen balkong eller terrasse.
Se våre 2-roms leiligheter
 

Tre-roms leilighet

Ønsker du leilighet med separate soverom? Våre 3-roms apartments i Fagerborggaten finnes både med sovealkover og soverom. Alle har kombinert stue og kjøkken, og egen balkong.
Se våre 3-roms leiligheter
 

Fire-roms leilighet

Trenger du stor leilighet med plass flere? Våre 4-roms apartments i Fagerborggaten 16 har kombinert stue og kjøkken, med 3 separate soverom.
Se våre 4-roms leiligheter
 

Parkering

I Fagerborggaten 16. har vi parkering i bakgården, og alle plasser er betalingsplasser. Q-Park har ansvaret for parkeringen.
Mer om parkering i F16
 

Adresse

Fagerborggaten 16
0360 OSLO

 

Bo et annet sted i Oslo?

Vi har flere bygårder med sentral beliggenhet. Her finner du oversikt over alle leilighetene våre.

Se alle våre leiligheter
 

Adresse

Fagerborggaten 16

0360 Oslo