Attraktiv beliggenhet

Våre leiligheter i Oslo

Trenger du overnatting i Oslo? Vi har over 150 fullt møblerte leiligheter i ulike størrelser. Våre «fully serviced apartments» har alle sentral beliggenhet i byen og er tilgjengelig både for kort- og langtidsleie. Ta en titt på leilighetene våre, og kontakt oss gjerne for et pristilbud.

 

Parkveien 4

I Parkveien er du i nærheten av det meste. Bygården ligger i enden av Bogstadveien og rett ved Bislett, med shopping- og spisemuligheter rett utenfor døren. Vi har 61 fully serviced studio- og 2-roms apartments i ulike kategorier, i denne sentralt beliggende bygården på Majorstuen i Oslo.
Velkommen til Parkveien 4
 

Fagerborggaten 16

I denne flotte bygården på Majorstua finner du 36 fully serviced apartments i ulike størrelser: studio, 2-, 3- og 4-roms. Alle har egen balkong, og leilighetene i øverste etasje har tilgang til egen takterrasse.
Velkommen til Fagerborggaten 16
 

Thereses gate 28C

Gaten går fra Bislett Stadion til Adamstuen, med kort avstand til Majorstuen, Frogner, St.Hanshaugen og sentrum. Det er restauranter, butikker og parker i nabolaget. I denne flotte bygården fra 2014 har vi 13 leiligheter - studio og 2-roms.
Velkommen til Thereses gate 28C
 

Louises gate 20

Louisesgate ligger på Bislett i bydel St. Hanshaugen, midt i hjertet av Oslo. Med parker, cafeer og flere matvareforretninger rett utenfor døren. Bygården ble restaurert i 2014 og vi har 9 leiligheter her med både 2-, 3- og 4 rom.
Velkommen til Louises gate 20
 

Kanalen 3

Kanalen ligger helt i vannkanten på Tjuvholmen. En unik kombinasjon av nærhet til sentrum og fjorden gjør området til et av Oslos mest attraktive. Vi har 6 flotte 2-romsleilgheter her - alle med egen veranda og felles takterrasse.
Velkommen til Kanalen 3
 

Parkveien 3

I gaten like bak Slottet, mot Bislet Stadion, finner du Parkveien 3. Her har vi fire leiligheter i en hyggelig bygård som ligger like i nærheten av handlegaten Bogstadveien, Der finner du matbutikker, shopping- og spisemuligheter rett utenfor døren.
Velkommen til Parkveien 3
 

Sofienberggata 6

Sentralt beliggende på Grünerløkka, med alt av sentrumsfasiliteter i umiddelbar nærhet, finner du Sofienberggata. Nyt morgenkaffen på en av Løkkas mange kafeer, møt venner på en av barene eller nyt en deilig middag på en av restaurantene i området.
Velkommen til Sofienberggata 6