The APARTMENTS company

The APARTMENTS company er et Serviced Apartments-selskap med over 200 fullt møblerte leiligheter for utleie i Oslo. Alle våre enheter er «fully serviced apartments», finnes i ulike størrelser og er tilgjengelig både for kort- og langtidsleie. Våre apartments er av høy standard og med sentral beliggenhet.

Selskapet eies av eiendomskonsernet Spabo, som er en del av Spabogruppen med søsterkonsernet Amesto. Spabo etablerte The APARTMENTS company i 2014 i samarbeid med Daci Holding.

Ledende aktør med lang erfaring

Vi tilbyr fullt møblerte leiligheter, for lang- eller korttidsleie og formidler utleie av leiligheter for bl.a Norwegian Apartments og Apartment Service (etbl. 2007). Våre grunnleggere har mange års erfaring fra hotell- og utleie/apartmentsbransjen og vi er en av de ledende aktørene i uteleiemarkedet i Oslo.

 Velkommen til Fagerborggaten 16 på Majorstua

Våre adresser 

Alle våre leiligheter er full serviced apartments i bygårder med unike adresser i Oslo. Våre apartments er lokalisert i følgende deler av Oslo:

MAJORSTUEN

BISLETT

TJUVHOLMEN

 

Våre apartments

Velkommen til en av våre 200 fullt møblerte leiligheter i Oslo. De finnes i ulike størrelser - alle med sentral beliggenhet. Ta en titt på mulighetene våre, og kontakt oss for et pristilbud.

Se alle våre leiligheter