Kampanje

Kampanje

BESTILL NÅ:

Få minimum 15% rabatt på bestillinger gjort i  Juli

Kampanje

BESTILL NÅ:

Få minimum 15% rabatt på bestillinger gjort i  Juli

Sommertilbud

Har du planer om Oslotur? Trenger du et «eksternt hjemmekontor» eller bare noen ekstra sengeplasser? Bo sentralt i en av våre fullt møblerte leiligheter. Bestill nå og få minimum 15 % rabatt.

Adresse
Ankomst
Avreise
Leiligheter og gjester
Leilighet Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Kode
Søk
Trenger du overnatting i Oslo? Bestill leilighet hos oss i løpet av juli, og få minimum 15 % rabatt på overnatting.


Bestill i dag

Bestillingen må gjøres via vår bookingkalender som du finner her ⬆️, og på alle leilighetssidene våre. Bruk kampanjekode SUPER.
Gjelder for opphold bestilt i juli 2021.
 
  • Bookingperiode: 01.07.2021 - 31.07.2021 
  • Rabattperiode: 01.07.2021 - 31.12.2021
  • Kampanjekode: SUPER
 
Tilbudet gjelder på et begrenset antall leiligheter.


Langtidsopphold

For opphold på over 20 dager, ta kontakt med oss på +47 401 41 111 eller info@theaptco.no, så finner vi den beste prisen for deg. 

Rooftop terrace at F16

Velkommen til en av våre «fully serviced apartments»

Vi har bygårder for korttids- og langtidsleie, på ulike adresser i Oslo

Josefines gate 30

Velkommen til 53 totalrenoverte, fullt møblerte leiligheter i «The Sweet» i Josefines gate 30. Det vakre bygget ligger i området Homansbyen i Oslo, som strekker seg fra Bislett via Majorstuen til Frogner. Velg mellom studio, 2- og 3-roms-leiligheter med opp til 4 sengeplasser.
Leiligheter i Josefines gate
 

Fagerborggaten 16

I denne flotte bygården på Majorstua finner du 36 fully serviced apartments i ulike størrelser: studio, 2-, 3- og 4-roms. Alle har egen balkong, og leilighetene i øverste etasje har tilgang til egen takterrasse.
Leiligheter i Fagerborggaten
 

Thereses gate 28C

Gaten går fra Bislett Stadion til Adamstuen, med kort avstand til Majorstuen, Frogner, St.Hanshaugen og sentrum. Det er restauranter, butikker og parker i nabolaget. I denne flotte bygården fra 2014 har vi 13 leiligheter - studio og 2-roms.
Leiligheter i Thereses gate
 

Louises gate 20

Velkommen til Louises gate 20 på Bislett, i bydel St. Hanshaugen. Midt i hjertet av Oslo, med parker, kafeer, restauranter og matvareforretninger rett utenfor døren, ligger denne lille hyggelige, villaliknende bygården som ble restaurert i 2014. Velg mellom 2-, 3- og 4 roms leiligheter med opp til 4...
Leiligheter i Louises gate
 

Kanalen 3

Kanalen ligger helt i vannkanten på Tjuvholmen. En unik kombinasjon av nærhet til sentrum og fjorden gjør området til et av Oslos mest attraktive. Vi har 6 flotte 2-romsleilgheter her - alle med egen veranda og felles takterrasse.
Leiligheter i Kanalen
 

Parkveien 3

I gaten like bak Slottet, mot Bislet Stadion, finner du Parkveien 3. Her har vi fire leiligheter i en hyggelig bygård som ligger like i nærheten av handlegaten Bogstadveien, Der finner du matbutikker, shopping- og spisemuligheter rett utenfor døren.
Leiligheter i Parkveien
 

SEND OSS EN FORESPØRSEL

Ønsker du å leie en av våre fullt møblerte apartments i Oslo?

Kontakt oss for pristilbud