FAQ | The Apartments Company

FAQ

Her finner du våre oftest stilte spørsmål - og kanskje svaret på det du lurer på? Hvis ikke; ta kontakt med oss :-)

FAQ

Her finner du våre oftest stilte spørsmål - og kanskje svaret på det du lurer på? Hvis ikke; ta kontakt med oss :-)

Spør oss!

Lurer du på noe? Vi vil gjerne høre fra deg. Ta kontakt med oss, eller sjekk ut våre ofte stilte spørsmål. 

Her finner du vår FAQ (Frequently Asked Questions). Har du spørsmål til oss eller et godt tips? Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post, eller del gjerne dine spørsmål, kommentarer og innspill med oss på vår Facebookside.

Booking

Velkommen innom vår resepsjon i Josefines gate 30 for å ta en prat om hva vi kan hjelpe deg med, eller sjekk gjerne tilgjengelighet ved å kontakte oss direkte. Da kan vi bedre se på ditt behov for beliggenhet, type apartment, lengde på opphold osv. Du kan:

Aldersgrense

Det er 23 års aldersgrense for å booke og bo i våre leiligheter uten foresatte. Våre resepsjonister vil sjekke legitimasjon, og kan avvise gjester som ikke oppfyller kravene til aldersgrensen.
 
Leiligheter som er forhåndsbetalt vil i slike tilfeller ikke refunderes. Ta kontakt med oss på info@theaptco.no hvis du har spørsmål vedrørende vår aldersgrense. Barnefamilier er hjertelig velkommen hos oss, og vi har mange gode alternativer og leilighetstyper.

Kapasitet

Det kan være ulike årsaker til at du ikke finner ledig leilighet akkurat på de datoene du ønsker. Om du opplever dette, skal vi forsøke å hjelpe deg.

Ta kontakt med oss på: