The APARTMENTS company har flotte leiligheter til utleie for besøkende til Oslo. Hvorfor ikke plassere de besøkende hos oss fremfor å finne frem alle ekstrasengene hjemme?

Vi har leiligheter som passer for 1 person og helt opp til storfamilien. Hos oss kan de som bor lage sin egen frokost, nyte en god middag hos "seg selv" og ikke bare være "på besøk". Ute på shoppingtur i de nærliggende handlegatene, er det bare å gå "hjem", med handleposene mellom slagene. Og du kommer deg raskt ut igjen for å handle videre eller ta en kopp kaffe eller et glass på nærmeste restaurant. 

Vi har hyggelige priser for høytiden og kan være et godt boalternativ for tilreisende gjester. Bedre plass enn på et hotellrom og mulighet for å lage sin egen mat om man vil det. Ta kontakt med oss på info@theaptco.no eller telefon 2269 0450 for å høre hva som er ledig for din familie eller venner.

Lykke til med juleplanleggingen og ha en fin julehøytid.

SEND OSS EN FORESPØRSEL

Ønsker du å leie denne leiligheten, eller en annen av våre fullt møblerte apartments i Oslo? Kontakt oss for et pristilbud.

 

Våre apartments

Velkommen til en av våre 200 fullt møblerte leiligheter i Oslo. De finnes i ulike størrelser - alle med sentral beliggenhet. Ta en titt på mulighetene våre, og kontakt oss for et pristilbud.

Se alle våre leiligheter